Skapte harme i Harstad

Konserndirektør for Hålogaland i SpareBank 1 Nord-Norge, Lasse Hagerupsen, var i forrige uke på en industrikonferanse i Narvk. Derfra delte han et av lysbildene som Kjetil Moe i Narvikregionens næringsforening brukte i et foredrag.

Reaksjonene på Facebook kom umiddelbart. Ikke alle syntes det var like morsomt.

En lang rekke kommentarer fra andre som mener omtrent det samme som de overnevnte gjorde at Kjetil Moe måtte forklare bakgrunnen for bildebruken, skriver ht.no

– Jeg ser til min fortvilelse og store forbauselse at diskusjonen har tatt av etter at Lasse la ut et bilde fra et foredrag jeg holdt i Narvik her om dagen. Først må jeg si at jeg nå har lært at jeg må vurdere å legge ned fotoforbud neste gang jeg viser dette bildet i et foredrag. For når sånt som er ment humoristisk bli tatt ut av sin sammenheng, ja da blir det ofte misforståelser, skriver Moe på Facebook.

Hensikten med å bruke bildet var nemlig det stikk motsatte av det bildet isolert viser, sier han.

– Jeg brukte nemlig bildet for å gjøre et poeng av at – om det nå var slik engang – ja, da er det ikke slik lengre.

Les artikkelen i HT her:

http://www.ht.no/nyheter/2016/10/04/Denne-typen-fleip-har-jeg-lite-sans-for-13594333.ece

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *