Skal kåre Årets Juleengel 2016

I fjor ble gledessprederen Therese Moen Årets Juleengel. Nå er juryen ute etter nye kandidater. Fristen går snart ut.

Også i år går avisa I NARVIK, Agenda, Amfi Narvik og Narvik Storsenter sammen og skal kåre ÅRETS JULEENGEL 2016.

Kjenner du noen som har bidratt til å gjøre året spesielt bra for noen andre? Noen som jobber med hjertet, ikke pengeboka. En ildsjel? En hverdagshelt? En sønn som tar seg av sin pleietrengende far? En forening som hjelper eldre? En mamma som tar hele barnehagen med ut på tur? En person som står på for ungdommen? En av disse kan være ÅRETS JULEENGEL 2016. Det kan være alt fra en privatperson, til et lag eller en forening.

Therese Moen ble Årets Juleengel 2015.
Therese Moen ble Årets Juleengel 2015.

VI VIL HA TIPSENE!

– Vi har lyst til å hedre den beste kandidaten, og inviterer våre lesere til å komme med forslag innen 18.november, forteller redaktør Rune Dahl i avisa I NARVIK.

Årets JULEENGEL 2016 blir også i år hedret med en flott førjulskveld for opptil ti personer oppe i Narvikhytta med mat, drikke og musikalsk underholdning.

– Narvikfjellet har stilt Narvikhytta til disposisjon og Agendas kokker garanterer en flott matopplevelse for vinneren, forteller Dahl.

Årets JULEENGEL skal være en pris som årlig deles ut i ukene før jul. Her har du sjansen til å gjøre litt ekstra stas på noen som virkelig fortjener det!

 

Har du et forslag?

Kjenner du noen som har bidratt til å gjøre året spesielt bra for noen andre? Noen som jobber med hjertet, ikke pengeboka.

Det kan være en privatperson, et lag eller en forening. Kandidatene må være tilhørende i kommunene Narvik, Ballangen, Tysfjord eller Evenes. Da må du sende oss en mail med en kort begrunnelse på juleengel@inarvik.org innen fredag 18.november.

Du kan også nominere en kandidat gjennom dette skjemaet: http://inarvik.org/arets-juleengel/

dsc_6826 dsc_6754

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *