Inviterer til Canada-opplevelser

I fjor var Bjørn Forselv og Inger Krane på tur i Canada. Da gikk turen fra Yukon via Alaska til Canadisk Rocky Mountains. Turen ga mersmak og i år dro de for å utforske den sørlige delen av Canadian Rockies. Torsdag 27.oktober vil Bjørn og Inger holde et foredrag fra den innholdsrike turen.

    • Rocky Mountains har utrolig mange flotte, spennende daler, fjell og topper. Dyrelivet er rikt i dette området og vi fikk bl.a. over 10 observasjoner av bjørn og ulv i tillegg til mange andre ville dyr. På turen besteg vi 17 topper i vær som vekslet fra stekende sol til snøvær og vind, forteller Bjørn Forselv.

I tillegg til fjellturer fikk de også en rekke kulturelle og historiske opplevelser.

Foredraget har fått navnet Canadaopplevelser 2016. I år som i fjor er foredraget gratis og blir holdt i Mørkholla.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *