Satser et år til

Robin Amundsen har bestemt seg. Norges beste hinderløper satser et år til i den knallharde sportsgrenen.

  • Jeg føler jeg har mye ugjort. 8.plass sammenlagt i Toughest Race og 32.plass i VM er bak målene jeg satte meg før sesongen ifjor. Jeg kan bedre og det har jeg tenkt å vise, forteller han.

Etter 3 uker med fullstendig hvile har Robin hatt god tid til å ta en avgjørelse.

  • Kroppen og hodet hadde et kjempestort behov for hvile etter en lang og kranglete sesong. Plantar fascitt, overtråkk, akillesplager, kneplager og nå sist beinhinnebetennelse er ikke bare tungt fysisk, det går hardt utover motivasjonen og mentaliteten til meg som utøver. Men hvilen gjorde godt. Jeg kjenner meg sulten, jeg ønsker dette og jeg skal vise at jeg kan bedre, forteller han.

Robin har allerede startet planleggingen av trening og konkurranser for neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *