Se hvem som var på kick-off møtet

I kveld inviterte stiftelsen Narvik Alpin til det første kick-off møtet foran vinterens Norgesmesterskap i fjellet. NM-leder Kjell Krane kunne fornøyd konstatere at arrangementet engasjerer – konferansesalen på Scandic ble nemlig stuvende full.

I løpet av et par timer fikk de vel 80 oppmøtte med seg informasjon om det kommende arrangementet, det ble servert både mat og drikke – og klesprøving og registrering av frivillige sto på programmet.

 

  • Det er betryggende at så mange dukker opp og vil jobbe dugnad både før og under arrangementet, forteller Krane.

Som under Arctic Race så er det Hans Hermann Henriksen som har ansvaret for de frivillige under neste års norgesmesterskap.

  • Vi trenger rundt 200 frivillige til en mengde forskjellige funksjoner. Mange har allerede meldt seg, men vi trenger mange flere. Jeg håper blant annet at næringslivet bidrar ved å gi arbeidstakerne sine fri under NM-dagene, sier han.

NM-budsjettet er på 3,3 millioner kroner og alle rennene skal vises på NRK. Lørdagens storslalåm går direkte.

Alpin-NM går av stabelen 27. mars – 2. april.

a-dsc_1092
Ordfører Rune Edvardsen informerte om den kommende VM-søknaden. Vinterens NM blir en stor og viktig test på veien mot VM, sier Edvardsen. Foto: Rune Dahl
a-dsc_1123
Ordføreren var den første som fikk prøve de offisielle NM-jakkene. Øystein Raunholm (th) har ansvaret for mat / bekledning under NM. Foto: Rune Dahl

a-dsc_1079 a-dsc_1095

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *