Danner en ny tannhelsekjede

Tannlegene Tommy, Mats & Karoline i Narvik slår seg sammen med fem andre tannklinikker og danner en ny norsk tannhelsekjede. Under navnet Oris Dental setter den tannlege-eide kjeden kompetanse i system gjennom et eget akademi. Navne-endringen skjer 1.januar.

  • Helt fra vi begynte å planlegge den nye kjeden for tre år siden, har det vært avgjørende for oss at den skal styres av tannlegene selv. Våre klinikker skal fremfor alt holde den faglige fanen høyt, sier tannlege og daglig leder ved Tannlegene Tommy, Mats & Karoline, Mats Sørensen.

Det er samarbeidet med likesinnede som har vært hovedmotivasjonen for eierne, ifølge en pressemelding fra Oris Dental.

  • Vi har et felles mål, der kompetansen innad skal økes og at pasientene blir enda bedre ivaretatt. Vi gjør dette før at vi skal bli enda bedre på det som er det viktigste i hverdagen, gi pasientene enda bedre behandlingsopplevelse. Fra de kommer inn døra til de forlater oss, forhåpentligvis med et smil, sier Sørensen.

Hver enkelt klinikk skal fremdeles styre seg selv, men vil utveksle kunnskap gjennom et internt akademi.

Det er Torvet Tannlegesenter i Harstad, Tannlegene Tommy, Mats og Karoline i Narvik, Tannklinikken Dine Tenner i Trondheim, Dine Tenner Orkanger, TSMG Madlagården og TSMG Hinna Park i Stavanger som nå går sammen og etablerer tannhelsekjeden Oris Dental. De 6 klinikkene har til sammen 158 medarbeidere og hadde i 2015 en samlet omsetning på 185 millioner.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *