Inviterer til adventsstund på rideskolen

NFU Narvik (Norsk forbund for utviklingshemmede, avd Narvik) ble i desember i fjor tildelt Narvik kommunes kulturpris. Prisen på kr 15.000 bestemte foreningen å bruke på aktiviteter for sine medlemmer.

  • I juni arrangerte vi en vellykket aktivitetsdag på Ballangen Camping, der både transport, grillmat og drikke ble dekket, forteller Carina Kaljord, leder for NFU Narvik.
  • Nå i desember inviterer NFU Narvik til stemningsfull Adventsstund ved Narvik Rideskole, Skjomen, tirsdag 13.12. Bord og benker i ridehallen er pyntet i hyggelig julestemning, det blir servering av julegrøt og saft, gløgg, pepperkaker, gang rundt juletreet og nissebesøk. Deltakerne for også mulighet til å prøve seg på ridning, forteller Kaljord.

Arrangementet er et godt samarbeid mellom Fritid med bistand i Narvik kommune, Midtre Hålogaland Friluftsråd og NFU.

 Påmeldingen er allerede startet, og siste frist er senest onsdag 30.11, til epost oj@sn.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *