Serverer kaffe og julekaker i drosjekøa

Julebordsesongen er her og med det følger det også økt aktivitet på byen. Narvik Taxi vil i år prøve en ordning med vakthold i taxikøa.

– Vi jobber kontinuerlig med å gi kundene våre best mulig service og vi vet fra tidligere at det kan oppstå bråk, knuffing og sniking i drosjekøa i julebordsesongen og andre deler av året når det er mye folk ute. Det vil vi for enhver pris unngå, derfor har vi i år leid inn Securitas til å hjelpe oss med vakthold i køa i julebordsesongen, sier daglig leder i Narvik Taxi, Jørn Indresand.

Dette har vært gjort med stort hell andre steder, primært i de større byene. Nå vil han prøve ordningen i Narvik. Indresand håper dette vil bidra til at julebordsopplevelsen blir enda bedre for narvikfolk.

– Det å skape trygghet og orden i køa tror vi vil bidra til nettopp dette. For å sørge for at opplevelsen blir enda bedre vil det bli servert varm kaffe sponset av Scandic, med litt julekaker til. I tillegg vil vakta prøve å ordne slik at folk som ønsker det kan samkjøre, eksempelvis til Fagernes, Ankenes og Håkvik. Vi har et mål om at ventetiden i køa ikke skal bli så lang og at vi skal få folk hjem fra sentrum så snart som mulig etter at utestedene har stengt, sier han.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *