Nytt

Suksess for årskortkampanjen

31 % større omsetning i år enn i fjor. Det er fakta for årets årskortkampanje i Narvikfjellet.

 • Det er en tredobling av omsetningen siden første årskortkampanje for seks år siden, sier markedssjef Helle Holt.
 • Dette viser at lokalbefolkningen ønsker å være med på den positive utviklingen som skjer i Narvikfjellet. Vi skal gjøre vårt beste for at den kommende sesongen skal bli bedre enn noen gang, sier Holt.

Narvikfjellet har uvist av hvilken årsak valgt å ikke gå ut med antallet solgte kort.

  • Tall og statistikker ut over dette velger vi å ikke gå ut med. Kampanjen var vellykket, og vi er fornøyde, sier Helle Holt.

 

Julestria på Narvik Storsenter

Redaksjonell annonse:

Mor og far har optimistisk tatt med seg hele familien på julehandel på Narvik Storsenter. Storebror, storesøster og lillesøster gleder seg til en hel dag på senteret sammen med bestefar og familiens firbente venn. Julehandel med hele familien, det blir så koselig, sier barna i kor. Vi har skrevet handleliste, vi har en god plan, ikke noe stress, smiler mor og far.

Bli med på julehandelen du også, kanskje kjenner du deg igjen i noen av situasjonene?

Velkommen til Narvik Storsenter i JULESTRIA!

Les magasinet her:

Forbereder juleshow i stallen

Også i år blir det juleshow i stallen i Skjomdalen for store og små. Det hele går av stabelen førstkommende lørdag 10. desember.

151205_juleshow_316-2Hovedansvarlig for arrangementet, Christina Sommer, er i full gang med å sy sammen årets show. Etter hvert blir det nok et stort team med små og store som skal bidra. Det øves blant annet på voltisje (turn på hesteryggen), gymkhana (hinderløype med hest), høydehopping, mm. I tillegg blir det selvsagt også kiosk med kaffe og kaker, barneridning og mye mer.

-Og så skulle det ikke forbause meg om selveste Skjomen-nissen kommer ridende i vogna si med gaver til alle snille barn, sier Christina.

Juleshowet foregår i rideskolens store ridehall. Erfaringsmessig kan det være kaldt både ute og inne på denne tiden av året. Derfor bes alle tilskuere om å kle seg ekstra godt. Og ta med ei tykk jakke i tillegg

-Det blir ikke jul uten juleshowet i stallen, sier Christina, som  ønsker alle hjertelig velkommen.

Juleshow i stallen, arrangement ved Narvik Ridskole i Skjomdalen, lørdag 5. desember 2015.

Juleshow i stallen, arrangement ved Narvik Ridskole i Skjomdalen, lørdag 5. desember 2015.

Juleshow i stallen, arrangement ved Narvik Ridskole i Skjomdalen, lørdag 5. desember 2015.

 

Inviterer til Stjernedryss

Førstkommende søndag blir det julestemning i Misjonskirka. Da inviteres det til arrangementet Stjernedryss i adventstid.

 • Denne søndagen er temaet «Godhet». Dagens gjester er Lise og Anders Bang Ericsson, og kollekten går til Ragnars Care Foundation, forteller pastor Ingrid Lindberg.
 • Vi gleder oss til å høre barnekoret synge, det blir drama om den gamle skomakeren, appell ved undertegnede – og masse fin sang og musikk. Pepperkaker og gløgg og garantert julestemning. Kom kom, er oppfordringen fra Lindberg.

 

Snøkanon gir uante muligheter

En snøkanon gir ifølge Narvik Skiklubb uante muligheter for langrennssatsingen i Narvik.

 • Kunstsneproduksjon gjør at vi i fremtiden kan åpne Kobberstadløypa tidlig på sesongen. Det vil gjøre Narvik høyaktuell som treningsarena på forsesongen, sier skiklubbleder Bjørnar Mikkelborg.

Tekst og foto: Rune Dahl

Et eget punkt for snøproduksjon i Kobberstadløya ble innviet i formiddag. Det betyr at langrennsfolket får bedre forhold og en betraktelig utvidet sesong i fjellet.

Leder Bjørnar Mikkelborg og Torbjørn Sneve i Narvik Skiklubb er tydelig fornøyde med fremskrittene og utbyggingen i fjellet.

 • En historisk dag for Narvik skiklubb. Neste høst skal vi invitere regionens skiklubber til å legge høstsamlingene sine til Narvik. Hvorfor dra til Kiruna, når forholdene er minst like gode i Narvik?, sier de to skipersonlighetene.

På sikt tror de på stor økning av langrennsklubber og lag til Narvik.

 • Narvikfjellet planlegger utleiehytter i det nye sentralområdet i fjellet. Med perfekte langrennsforhold i oktober, så vil nok dette tilbudet tiltrekke seg mange lag til byen. I første omgang klubber fra regionen. På sikt er Narvik plutselig blitt en stor langrennsdestinasjon, særlig ved sesongoppstart i oktober og november. Og det vil byens næringsliv merke, sier Sneve.

Harald Kuraas, daglig leder i Narvikfjellet, nikker samtykkende.

 • Ski, sykkel og vandring er de tre hovedsatsningsområdene i Narvikfjellet. Og med ski mener vi både alpint, langrenn og snowboard. Kunstsnøproduksjon og langrennsløyper som starter rett fra det nye sentralområdet i fjellet, vil styrke tilbudet betraktelig, sier Kuraas.

For tiden pågår det kun test fra punktet i Kobberstadløypa. Til neste år vil snøproduksjonen settes i drift så snart kuldegradene kommer, forhåpentligvis tidlig i oktober.

 • Fra produksjonspunktet skal snøen kjøres ut med lastebiler. Etter noen dager vil klubbens tråkkemaskinen settes inn og vi kan invitere regionens klubber til nypreparerte spor i oktober. Det blir en milepæl, sier Bjørnar Mikkelborg.

Snøproduksjon i skiløypa gjør at langrennssesongen blir forlenget med nærmere to måneder.

Juleverksted på museumet

Narvik Bibliotek og Narviksenteret har invitert kommunens 1. – 4.-trinn til juleverksted. Anledningen var å innvie Skolestua i det nye Krigsmuseumet.a-dsc_4377

I går myldret det av glade elever som klippet og limte til den store gullmedaljen.

 • Kjempeartig, kommenterer fjerdeklassingen Isabella Karlsen, mens hun konsentrert klipper til figurer i arket foran seg.

Isabelle går i klasse 4A ved Skistua skole, og klassen har i plaskregnet tatt gåturen fra skolen og ned til museet.a-dsc_4402

– Her får elevene lage julepynt og julegaver som de kan ta med hjem for å pynte med eller gi i gave til noen de er glad i, forteller Ana Paula Kristiansen ved biblioteket.

Og tilbudet er tydeligvis populært. Iveren er stor blant de vel 30 ungene. I år er det fjerde året at Juleverkstedet går av stabelen, i regi av Narviksenteret.

 • Vi kjører juleverksted helt frem til 14.desember. Hver klasse får en skoletime til å holde på. Forhåpentligvis trigger dette ungene til å besøke både biblioteket og krigsmuseumet oftere – og i tillegg dra de voksne med seg, Det er målet, sier Kristiansen.

a-dsc_4372 a-dsc_4384 a-dsc_4386 a-dsc_4390 a-dsc_4400 a-dsc_4405

Julegaven som smaker

Redaksjonell annonse

Hver eneste jul selger Narvikbedriften Kuraas AS hundrevis av gaveesker fylt med den lekreste kvalitetsjulemat. – Gi de ansatte smaken av norsk jul, er oppfordringen fra markedssjef Kenneth Kuraas.julemat-bilde-edited

Eller hva sier du til sukkersaltet juleskinke, badsturøkt lammelår, bayonneskinke eller fenalår? Eller fantastisk juleost fra Kjerringøy Gård? Alt innpakket i lekre gaveesker som virkelig oser av jul.

I sitt 90-ende leveår er bedriften mere offensiv enn noensinne. Og de opplever at stadig flere kunder vil ha lokale og kortreiste produkter.

 • Eskene med julesnadder har vært en suksess siden vi startet å selge produktene på 80-tallet. For mange firmaer har dette blitt en tradisjon som de ansatte setter stor pris på, forteller Kuraas.

Mange tusen esker med julesnadder har de siste 30 årene blitt skippet ut av lokalene på Fagernes, og gledet ansatte og kunder over det ganske land – fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord.fenalar-hel

Eventyret Kuraas startet allerede i 1926. Da åpnet Ole Kuraas sin første slakterforretning nederst i Dronningens gate. De hadde en drøm om å kunne tilby folket kjøtt av høy kvalitet i alle mulige varianter. Og drømmen skulle gå i oppfyllelse.

I dag, 90 år etter, produseres det kjøtt fra et hypermoderne produksjonsanlegg i Narvik.

Kuraas lange erfaring, moderne fabrikk, strenge rutiner og dyktige mennesker, gjør at bedriften kan være sikre på at det leveres trygg og smakfull mat av høyeste kvalitet.

 • For oss handler det ikke kun om å levere produkter med god smak, men at vi leverer kvalitet i alle ledd, sier Kenneth Kuraas.juleskinke-skaret

Kenneth minner om at beløpsgrensen for julegaver til medarbeidere er 1000 kroner inkludert mva.

 • Vi kan selvsagt også tilby mange andre delikate varianter i snaddereskene dersom dette er ønskelig, sier Kenneth Kuraas.

Bestilling og info: Ta kontakt med oss på telefon 76 96 96 20 eller salg@kuraas.nosylterull-skaret lammerull-skaret

 

 

Nytt julemagasin: Julestemningen får du på Amfi

Redaksjonell annonse:

Vi på Amfi Narvik har rigget senteret klart til julehandelen. Hos oss kommer du garantert i julestemning.

Våre 40 butikker bugner av flotte julegaver til både ung og gammel. Og skulle du trenge deg en pause i julestria venter våre flotte serveringssteder. Her finner du garantert noe som frister.

På Steinovnsbakeriet Myklevold finner du alle juleklassikerne. Glem ”De 7 sortene”, kjøp kakene hos vår lokaler baker, og bruk tiden sammen med de du er glad i.

Vi på Amfi Narvik ønsker alle en Riktig God Jul!

Avisa I NARVIK har produsert årets julemagasin for Amfi Narvik. For best leseropplevelse bør det leses i fullskjerm på dataskjerm.

Nå kommer regnet

Hele helgen har vi opplevd den reneste julekortstemningen i Narvikregionen. Men fra i kveld er det stopp. Det er væromslag i luften og fra midnatt er det meldt mildvær og store nedbørsmengder. 

Her er meldinger fra yr.no:

OBS-varsel for Nordland: Frem til onsdag morgen ventes lokalt store nedbørmengder, 50-80 mm, på 24 timer. Nedbør til dels som snø i indre strøk og i fjellet. Trolig mest nedbør på Helgeland. Mandag og tirsdag lokalt vanskelige kjøreforhold på grunn av mye nedbør omkring 0 grader i indre strøk og på fjellovergangene, fra tirsdag ettermiddag også på grunn av lokalt sterk vind på fjellovergangene.

Stemningsfull julegrantenning

Julestemningen var til å ta og føle på under dagens julegrantenning på Parkhalltaket. Kulissene var satt med massevis med julesne. Og da Ankenes -og Håkvik barnekantori og Narvik kirkes barne og ungdomskantori fylte plassen med vakre juletoner, så ble nok de aller fleste grepet av stemningen.

Selvsagt ville ikke julegrantenningen vært like stor stas uten at nissen kom på besøk. Etter flere rop på nissen, dukket han og hjelperne opp og delte ut godteri til ungene.

Foto: Rune Dahl
Foto: Rune Dahl

Vel gjennomført Julebyen Narvik

Rundt 150 nissekledte barn og mange voksne deltok – og julemusikken ljomet mellom husveggene, da dagens nissefakkeltog tradisjonen tro gikk fra kinoen og opp til Narvik Storsenter.

 • Det er litt færre enn det vi har vært vant til tidligere år, men likevel er vi godt fornøyde. Barn og voksne er fornøyde og det er jo det aller viktigste, sier Ole-Eivind Johansen i Narvik Event.

Arrangementet Julebyen Narvik startet med gratis kinovisning av familiefilmen «Kjæledyrenes hemmelige liv». Deretter var det nissefakkeltog, før arrangementet ble avsluttet med nissedisco på storsenteret. Her skapte Ringobamsen liv og røre blant de dansende barna.

Se bilder fra arrangementet her:a-dsc_3794 a-dsc_3795 a-dsc_3802 a-dsc_3812 a-dsc_3822 a-dsc_3838 a-dsc_3851 a-dsc_3856 a-dsc_3863 a-dsc_3870 a-dsc_3880 a-dsc_3896 a-dsc_3902 a-dsc_3909 a-dsc_3917 a-dsc_3925 a-dsc_3935 a-dsc_3949 a-dsc_3968 a-dsc_3974 a-dsc_3976 a-dsc_3985 a-dsc_3996 a-dsc_4005 a-dsc_4024 a-dsc_4032

 

 

 

Klart for gratis kino, nissefakkeltog og nissedisco

  • Julesnøen er på vei – og da kommer også julestemningen. Det passer perfekt med morgendagens gjennomføring av arrangementet Julebyen Narvik, forteller Ole-Eivind Johansen i Narvik Event.

Tradisjonen tro blir det gratis kino kl 12, deretter nissefakkeltog fra kinoen og opp til Narvik Storsenter. Her er det nissedisco for de aller minste.

 • I fjor kom det mellom 400 og 500 på kinoen, og enda flere på fakkeltoget.Vi satser på like mange i år, sier Johansen.

Alt er gratis, både kino, fakkeltog og disco.

På kinoen vises familiefilmen «Kjæledyrenes hemmelige liv»som sponses av Aurora kino Narvik.
– Dere må hente ut kino-billetter ved billettutsalget i god tid før filmstart. Kun de med billetter kommer inn. Billettutsalget åpner kl 10.30. Vi ber alle om å være tidlig ute med å hente billetter, ikke hente ut flere billetter enn dere skal bruke selv, og at det går maksimalt 1 voksen per barn, er oppfordringen fra kinosjef Renée Katrin Bjørstad.

Nissefakkeltog starter umiddelbart etter at filmen er ferdig, rundt kl 13.45. Det deles ut fakler og så går man i samlet tropp fra kinoen og opp til Narvik Storsenter.

 • Vi deler ut en fakkel til hver familie, og henstiller alle til å vise forsiktighet med faklene, sier Johansen.

 

Oppe ved storsenteret steller senteret i stand nissedisco for de aller minste.

12238063_10153622880845873_3684734162029131267_o
Fra julebyen-arrangementet i fjor. Både Ankeret og Mea ble full av glade barn og voksne.

Flotte forhold – i morra sesongåpner Narvikfjellet

Undertegnede har testkjørt Førstebakken i Narvikfjellet og kan skrive under på ryktene. Driftsavdelingen har gjort en fantastisk jobb så langt. Bakken er som parkett!

Jonas, Markus og de andre i driftsavdelingen har stått på over lengre tid for å klargjøre heis 1 og Førstebakken. Og i morgen kl 17.00 sesongåpner de anlegget for allmennheten.

fullsizerender
Foto: Rune Dahl

Vi gleder oss 🙂

Er i gang med salget av Bjerkvikkalenderen

Tradisjonen tro er at 10.klasse ved Bjerkvik skole i gang med salget av neste års Bjerkvikkalender.

Kalenderen har bilder fra ny og gammel tid i Bjerkvik, men med litt ulik vinkling fra år til år. Årets 10.klasse har satset på en del turbilder fra Bjerkvik med omegn. Turbeskrivelser vil komme i vårens skoleavis som kommer ut før 17.mai, dette er også en tradisjon for 10.klassene.

Både kalendere og avis sponses av næringsliv med annonser. 700 kalendere er trykket opp.

Førstkommende søndag vil 10.klassen ha salgsbod under julegrantenninga i Bjerkvik.

15086308_10154548791770549_1152009764_n

Er håret ditt klar for jul?

Redaksjonell annonse

Dette er tiden hvor mange velger å gjøre noe med lokkene de har på hodet. Kanskje skal man på julebord, juleball eller bare har lyst til å freshe seg litt opp før jul og nyttår. Hos Glamour Hairstyle i Kongensgate opplever de stort trykk nå i førjulsdagene.

Mange velger å ta turen innom en frisør i november og desember, og eier Durgham Tawfiq ved Glamour går rundt og smiler fra øre til øre.dsc_3508

– For noen er det enkelt, de skal ha frisyren sånn som før. Andre vil ha forandring, men vet ikke helt hva. Atter andre skal ha det siste nye, uansett. Og uansett hvilken type kunde du er, får du hjelp hos oss ved Glamour Hairstyle, forteller han.

Ved Glamour får du både klipp og farge, negledesign, voksing, ansiktsbehandlinger og vippekstensjon. Altså det aller meste for å gjøre deg klar til julens strabaser.dsc_3521

Durgham bygget om og pusset opp lokalene til åpningen 14.august 2014. Resultatet ble en flott velvære-oase midt i sentrum.

– Vi har gjort det bra i løpet av våre første 2,5 år. Vi har mange faste kunder, noe som er utrolig viktig. Men vi får også stadig flere nye kunder. Det kommer nok av at de ansatte leverer et høyt nivå. Og fornøyde kunder gir nye kunder, forteller Tawfiq.dsc_3537a-dsc_3532

 

Stein Ivar Woll er Årets Juleengel 2016

I høst tok sykepleieren Stein Ivar Woll med seg ti rusmisbrukere på tur fra Abisko til Skjomen. Naturopplevelse, samarbeid og mestring skulle hjelpe de på veien til et nytt liv. Prosjektet ga Stein Ivar tittelen Årets Juleengel 2016.

juleengel_logo

 • Han var i en særklasse, sier juryleder Inis Ivarsson. I overkant av 20 kandidater ble nominert i løpet av oktober og november. Og Woll pekte seg raskt ut.

Stein Ivar er til daglig sykepleier ved Nordlandsklinikken i Håkvik og blir nærmest satt ut når han får beskjeden.

 • Er det sant? Dette hadde jeg ikke ventet meg. Nei, nå må jeg sette meg ned.

Etter en liten tankepause fortsetter han; – Jeg er utrolig ydmyk for dette. Og ikke minst glad for at folk setter pris på den jobben jeg har gjort med prosjektet. Like viktig er det at denne gruppen mennesker får den fokuset de fortjener. For meg er jo dette jobb, for disse dreier det seg om livet.

Juryleder Ivarsson påpeker at Woll har jobbet dugnad med prosjektet, til alle døgnets tider i flere måneder før turens oppstart i august.

Ideen for prosjektet Tur med Mening fikk Stein Ivar gjennom jobben sin.

Tur med Mening-gjengen
Tur med Mening-gjengen

– Jeg vet hvor viktig fysisk aktivitet og naturopplevelse er for psysisk helse og rusbehandling. Det har jeg sett gjennom jobben min som sykepleier ved Nordlandsklinikken, forteller han.

Dermed kom tanken på banen om å arrangere en spesiell tur for disse. En tur der naturopplevelse, samarbeid og mestring skulle stå i fokus. Valget falt på strekningen Abisko – Skjomen. 5,5 mil med vandring hvor deltakerne måtte bære sin egen bagasje fra start til mål. Ikke for langt, men heller ikke for kort. Og ble det for tungt for noen, så måtte de andre deltakerne trå til. Med samarbeid skulle alle til slutt gå i mål samlet i Skjomen. Det var idéen og grunntanken.

– Det var viktig at hver enkelt deltaker hadde et mål å jobbe frem mot. De ble valgt ut i vår og hadde rikelig med tid til å trene seg opp, både psykisk og fysisk, forteller Stein Ivar.

Med turen som mål brukte deltakerne våren og sommeren til å trene og få inn nye rutiner i hverdagen. Turen ble gjennomført med glans av alle deltakerne i slutten av august.

Påskjønnelsen for utnevnelsen Årets Juleengel 2017 er en helaften for opptil ti personer i Narvikhytta i fjellet. Premien sponses av Agenda, Narvik Storsenter, Amfi Narvik og avisa I NARVIK. Narvikfjellet stiller med gratis lokale.

 • Jeg vet umiddelbart hvem jeg vil ta med meg på helaftenen. Selvfølgelig inviterer jeg med meg hele Tur med Mening-gjengen. Det blir en utrolig flott avslutning av prosjektet, sier en glad Stein Ivar Woll – Årets Juleengel 2017.

Fakta Årets Juleengel 2016:

Årets juleengel er noen som jobber med hjertet, ikke pengboka. En ildsjel? En hverdagshelt? En sønn som tar seg av sin pleietrengende far? En forening som hjelper eldre? En mamma som tar hele barnehagen med ut på tur? En person som står på for ungdommen?

Det kan være alt fra en privatperson, til et lag eller en forening. Årets Juleengel 2016 er et samarbeidsprosjekt mellom avisa I NARVIK, Agenda, Amfi Narvik og Narvik Storsenter.

Årets JULEENGEL 2016 blir hedret med en flott førjulskveld for opptil ti personer i Narvikhytta med mat, drikke og musikalsk underholdning.

– Narvikfjellet har stilt Narvikhytta til disposisjon og Agendas kokker garanterer en flott matopplevelse for vinneren, forteller juryleder Inis Ivarsson.

Serverer kaffe og julekaker i drosjekøa

Julebordsesongen er her og med det følger det også økt aktivitet på byen. Narvik Taxi vil i år prøve en ordning med vakthold i taxikøa.

– Vi jobber kontinuerlig med å gi kundene våre best mulig service og vi vet fra tidligere at det kan oppstå bråk, knuffing og sniking i drosjekøa i julebordsesongen og andre deler av året når det er mye folk ute. Det vil vi for enhver pris unngå, derfor har vi i år leid inn Securitas til å hjelpe oss med vakthold i køa i julebordsesongen, sier daglig leder i Narvik Taxi, Jørn Indresand.

Dette har vært gjort med stort hell andre steder, primært i de større byene. Nå vil han prøve ordningen i Narvik. Indresand håper dette vil bidra til at julebordsopplevelsen blir enda bedre for narvikfolk.

– Det å skape trygghet og orden i køa tror vi vil bidra til nettopp dette. For å sørge for at opplevelsen blir enda bedre vil det bli servert varm kaffe sponset av Scandic, med litt julekaker til. I tillegg vil vakta prøve å ordne slik at folk som ønsker det kan samkjøre, eksempelvis til Fagernes, Ankenes og Håkvik. Vi har et mål om at ventetiden i køa ikke skal bli så lang og at vi skal få folk hjem fra sentrum så snart som mulig etter at utestedene har stengt, sier han.

 

Noen har stjelt kanoen!

Kanoen er borte!, skrev Ankenesjenta Laila Nyborg på sin Facebookprofil i går. Hun var skråsikker på at kanoen var stjelt fra naustet hennes på Ankenes. 

Tekst og foto: Rune Dahl

Men historien fikk en lykkelig slutt.

a-dsc_3570
Torje Johansen var en av de som reddet kanoen og fikk en god bamseklem fra Laila Nyborg.

For noe minutter side ble Ankenesjenta Laila Nyborg lykkelig gjenforent med sin kjære aluminiumskano. Mannskaper ved LKAB hadde tatt vare på den da forrige ukes storflo hadde «stukket av» med kanoen fra Ankenes.

Her er hva Laila skrev på sin Facebookprofil i går:

«Kanoen er borte! Er det noen som har sett min aluminiumskano noe sted? Den er 5,10 m lang.. Kom til Narvik i ettermiddag og så at den var forsvunnet. Den lå ved naustet mitt på Ankenes. Vet ikke om det har vært høy nok flo til å ta den (neppe). Trolig noen med tillhenger….» 

a-dsc_3578
Laila padlet kanoen over havna tilbake til Ankenes.

Nå viste det seg at synderen var værgudene, og ikke uvedkomne tyver. Det gikk ikke lange tiden før meldingene om kanoen som var funnet på LKABs anlegg, begynte å tikke inn til Laila.

Torje Johansen ved LKAB var en av de tre som fant kanoen og fikk bært den i sikkerhet opp på land.

 • Den var delvis sunket og lå og slo i fjærsteinene. Så vi heiv oss rundt og fikk den opp på land. Bare hyggelig at eieren fikk den tilbake, sier Johansen.

Laila selv var lykkelig over å få kanoen tilbake.

 • Dette var helt fantastisk. All ære til gutta på LKAB, sier hun.

Kanoeier Nyborg padlet kanoen tilbake over havna fra LKABs anlegg til naustet sitt på Nyborg.a-dsc_3552

 

Gir ut gavekort til de 100 første

Torsdag klokken 10.00 nyåpner H&M ved Amfi Narvik. De 100 første kundene får gavekort.

 • Vi har utvidet butikken med en egen fullverdig herreavdeling, og mer mote til dame og ungdom. Torsdag formiddag er det 20 % rabatt på alle varer mellom 10.00-12.00. I tillegg deler vi ut gavekort til de 100 første i køen. Gavekortene starter på 1500kr til den første i køen og går gradvis nedover. Minste verdi er 100kr, forteller Mette Røsberg ved HM.